Diensten

Bij Rens Vos Tuinprojecten bent u aan het juiste adres voor uw tuin. Wij kunnen u helpen met advies, ontwerp, aanleg en onderhoud van uw tuin. Hieronder vindt u een kleine samenvatting van deze werkzaamheden. Klik voor meer informatie over een bepaalde dienst op “meer informatie” of in het rechter menu op de dienst.

Tuinadvies

Rens Vos Tuinprojecten voorziet u van tuinadvies op maat. Dit kan gaan over onder andere de beplanting in uw tuin, hoe u uw tuin het beste kunt onderhouden en het aanleggen van uw tuin. Wij luisteren graag naar uw verhaal en wensen, waarna wij u van een passend advies zullen voorzien. Lees meer informatie over tuinadvies.

Tuinontwerp

Het is het handigst om te beginnen met een tuinontwerp wanneer u een nieuwe tuin wilt. Wij helpen u graag met het ontwerpen van uw nieuwe tuin. Wanneer u een afspraak met ons maakt kunnen wij uw tuin komen bekijken en naar uw wensen komen luisteren. Aan de hand hiervan maken wij vervolgens een ontwerp voor u. Klik hier voor meer informatie over tuinontwerp.

Tuinaanleg

Heeft u geen groene vingers of misschien geen tijd om zelf uw tuin aan te leggen? Wij helpen u graag met het aanleggen van uw tuin. U kunt bij ons terecht voor het aanleggen van struiken, bomen, planten, bloemen, schuttingen, schuren, overkappingen, vijvers, fonteinen en meer. Meer informatie over tuinaanleg leest u hier.

Tuinonderhoud

Om ervoor te zorgen dat uw tuin er ten alle tijden netjes uitziet is het belangrijk dat uw tuin goed onderhouden wordt. Dat betekend dat uw bomen gesnoeid worden, onkruid verwijderd wordt, gras onderhouden wordt en meer. Met de onderhoudsbeurt voor uw tuin zorgt Rens Vos Tuinprojecten ervoor dat uw tuin er weer netjes uitziet. U leest hier meer informatie over tuinonderhoud.

Hovenier Rijen

Rens Vos is een hovenier uit Rijen. Bij hoveniersbedrijf Rens Vos Tuinprojecten kunt u terecht voor tuinadvies, tuinontwerp, tuinaanleg en tuinonderhoud. Wij helpen u graag met uw tuin in Rijen, Tilburg, Breda, Oosterhout, Teteringen en meer. Neem vrijblijvend contact met ons op via het contactformulier.

Diensten tuinprojecten