Dienst

Tuinaanleg

Rens Vos Tuinprojecten is ontstaan door de grote passie voor het aanleggen van tuinen. Tuinaanleg is dan ook een van de diensten waarvoor u bij Rens Vos Tuinprojecten terecht kunt. Wij helpen u graag met betegeling, beplanting, schuttingen, schuren, vijvers en meer.

Dienst

Tuinadvies

Iedere tuin is anders en dat betekent dat de informatie die u op internet kunt vinden over tuinen niet altijd voor uw tuin geldt. Bij Rens Vos Tuinprojecten kunt u terecht voor tuinadvies op maat. Wij geven tuinadvies over beplanting, onderhoud, aanleg en alle andere mogelijke vragen die u kunt hebben over uw tuin.

Dienst

Tuinonderhoud

Om ervoor te zorgen dat uw tuin er altijd netjes uit ziet, is het belangrijk dat uw tuin goed onderhouden wordt. Bij Rens Vos Tuinprojecten kunt u kiezen voor tuinonderhoud. Deze dienst bestaat onder andere uit bomen snoeien, onkruid verwijderen en gras onderhoud.

Dienst

Tuinontwerp

Wilt u een nieuwe tuin aan gaan leggen of aan laten leggen? Om tot een mooi resultaat te komen is het belangrijk dat er eerst een tuinontwerp gemaakt wordt. Met een tuinontwerp weet u zeker dat alle aspecten die u in uw tuin wilt er op een passende manier in terug komen. U kunt Rens Vos Tuinprojecten een tuinontwerp laten maken voor uw nieuwe tuin.