Tuinontwerp door Rens Vos Tuinprojecten

Wilt u een nieuwe tuin aan gaan leggen of aan laten leggen? Om tot een mooi resultaat te komen is het belangrijk dat er eerst een tuinontwerp gemaakt wordt. Met een tuinontwerp weet u zeker dat alle aspecten die u in uw tuin wilt er op een passende manier in terug komen. U kunt Rens Vos Tuinprojecten een tuinontwerp laten maken voor uw nieuwe tuin.

Verschillende tuinontwerp stijlen

Rens Vos Tuinprojecten ontwerpt tuinen in verschillende stijlen. Zo kunt u bijvoorbeeld denken aan een klassiek tuinontwerp waarbij meestal gebruik wordt gemaakt van klassieke materialen zoals gebakken bestrating en er strakke lijnen worden gebruikt. Ook kunt u bij Rens Vos Tuinprojecten terecht voor een modern tuinontwerp, dit is ook een ontwerp met vaak strakke lijnen maar hierin worden modernere materialen en kleuren gebruikt. Daarnaast worden hier vaak ook verschillende planten gecombineerd. Wanneer u uw tuin in een bepaald thema wilt, kunnen wij ook voor u een tuinontwerp maken. In het verleden hebben wij bijvoorbeeld al een keer een tuin ontworpen met het thema Bali. Met het thema is rekening gehouden bij het uitkiezen van de planten, bomen en bestrating.

Tuintekening van uw tuinontwerp

Een tuinontwerp wordt door Rens Vos Tuinprojecten altijd opgeleverd in een tuintekening. Deze tuintekening wordt opgeleverd zodat voor u geheel duidelijk is wat u kunt verwachten van uw nieuwe tuin. Samen met u wordt de tuintekening doorgesproken en worden alle verschillende aspecten van de tuin toegelicht. Er kunnen verschillende tuintekeningen opgeleverd worden, zo kunt u bijvoorbeeld kiezen voor een “snelle” schets van het tuinontwerp maar kunt u ook kiezen voor een ontwerp waarbij u niet alleen een tekening van het bovenaanzicht krijgt, maar ook van andere aanzichten en eventueel zelfs een 3D tekening. Op die manier is het voor u nog duidelijker hoe de tuin er uiteindelijk uit komt te zien.

Contact – stel een vraag

Offerte aanvragen

 Op zoek naar advies, ontwerp, aanleg of onderhoud van uw tuin? Vraag hier vrijblijvend een offerte aan.

    Offerteaanvraag voor:*