Hoveniersbedrijf

Over Rens Vos Tuinprojecten

Al op jonge leeftijd begon Rens Vos met het werken bij een tuinder. Snel was de keuze gemaakt om te starten met de LAS (Lagere Agrarische School).

Na een aantal lessen over de aanleg van tuinen was hij er zeker van te willen starten met de MAS (Middelbare Agrarische School) in BBL vorm. 4 dagen werken en 1 dag in de week naar school toe.

Het laatste jaar van zijn opleiding is hij in dienst getreden bij Van Helvoirt Groenprojecten en daar heeft hij na 10 jaar gewerkt te hebben zijn dienstverband opgezegd om zijn eigen zaak te starten: Rens Vos Tuinprojecten.

Particulieren en bedrijven zijn bij Rens Vos Tuinprojecten op het goede adres voor het advies, ontwerp, aanleg en onderhoud van uw tuin.

Laat een recensie achter

Hebben wij u geholpen met tuinadvies, tuinontwerp, tuinaanleg en/of tuinonderhoud? Wij zouden het fijn vinden als u aan anderen laat weten wat u van de samenwerking vond. Laat via Google een recensie achter. Klik hier om een recensie achter te laten. Alvast bedankt!

Bij Rens Vos Tuinprojecten kunt u terecht voor deskundig maatwerk advies, ontwerp, aanleg en onderhoud van uw tuin. 

Tuinaanleg, tuinadvies, tuinontwerp en tuinonderhoud

Recente projecten

 • Tuinproject Rijen 3

  Deze door Rens Vos Tuinprojecten gerealiseerde tuin is ontworpen door Michiel van Loon tuin- en landschapsconcepten. De tuin bestaat uit een aantal terrassen op verschillende hoogtes, gazon en verschillende plantenbakken.

 • Tuinproject Breda

  Deze Bredase tuin met het thema Bali is opgezet in Oosterse sferen. Door een combinatie van verschillende planten en bomen ontstaat er een unieke sfeer in de tuin.

 • Tuinproject Rijen 2

  In Rijen heeft Rens Vos Tuinprojecten deze complete tuin aangelegd. Er is een ruime overkapping geplaatst in de tuin met daaronder een grote tuintafel.

 • Aanleg kindvriendelijke achtertuin

  Deze riante achtertuin werd door Rens Vos Tuinprojecten vernieuwd. De achtertuin is kindvriendelijk en onderhoudsvriendelijk geworden.

Zo gaan wij te werk