Tuinaanleg door Rens Vos Tuinprojecten

Zijn passie voor het aanleggen van tuinen is de reden geweest dat Rens Vos zijn bedrijf Rens Vos Tuinprojecten begonnen is. Tuinaanleg is dan ook een van de diensten waarvoor u bij Rens Vos Tuinprojecten terecht kunt. Wij helpen u graag met betegeling, beplanting, schuttingen, schuren, vijvers en meer.

Van tuinontwerp naar nieuwe tuin

Wij zorgen ervoor dat uw tuinontwerp omgezet wordt naar een echte tuin. Een tuinontwerp is de eerste stap naar uw nieuwe tuin. Nadat u en wij weten hoe uw tuin eruit moet gaan zien moet dit nog wel gemaakt worden. Hiervoor bent u bij Rens Vos Tuinprojecten aan het juiste adres. Wij helpen u van een tuinontwerp naar een nieuwe tuin.

Struiken, bomen, planten en bloemen

Een tuin met voldoende groen is natuurlijk het mooiste. Wij kunnen u helpen met het aanleggen van de beplanting. Zo kunnen wij struiken plaatsen, bomen planten, bloemen planten en planten in de grond zetten. Wat uw wensen ook zijn op gebied van beplanting, wij zorgen dat het in uw nieuwe tuin komt.

Schuttingen, schuren en meer

Wanneer u een mooie afscheiding tussen uw tuin en de tuin van de buren wilt, bent u bij Rens Vos Tuinprojecten aan het juiste adres. Wij kunnen u helpen door een prachtige schutting neer te zetten. Ook is een schuur vaak erg handig. Hierin kunt u onder andere tuinmeubilair, tuingereedschap en fietsen in opbergen. Het bouwen van een schuur is voor ons een eenvoudige klus waar wij u erg graag mee helpen. Daarnaast plaatsen wij bijvoorbeeld ook houten overkappingen zodat u in de zomer tot laat in de tuin kunt zitten.

Vijvers en fonteinen

Rens Vos Tuinprojecten legt alles voor u aan in uw tuin. Dit betekent dat wij ook de aanleg van vijvers, fonteinen en andere waterpartijen voor uw tuin op ons nemen. Van natuurvijver tot zwemvijver, wij helpen u graag met de aanleg. Voor vragen over het aanleggen van een vijver, fontein of andere waterpartijen kunt u het contactformulier invullen.

Contact – stel een vraag

Offerte aanvragen

 Op zoek naar advies, ontwerp, aanleg of onderhoud van uw tuin? Vraag hier vrijblijvend een offerte aan.

    Offerteaanvraag voor:*