Rens Vos Tuinprojecten – Hovenier Breda

Woont u in Breda en wilt u een nieuwe tuin aan laten leggen of is uw tuin aan onderhoud toe? Rens Vos Tuinprojecten helpt u graag met uw tuinproject in Breda. Ons bedrijf zit gevestigd in Rijen, maar vanuit hier zijn wij zo in Breda om u te helpen met uw tuin. Bij Rens Vos Tuinprojecten bent u aan het juiste adres voor tuinontwerp, tuinaanleg, tuinadvies en tuinonderhoud. Met ons hoveniersbedrijf werken wij aan tuinen in Breda, Dongen, Rijen en andere plaatsen in de omgeving.

Diensten van hovenier Breda

Hoveniersbedrijf Rens Vos Tuinprojecten helpt u graag met uw vragen over uw tuin. Wij voorzien u van passend tuinadvies. Tuinadvies geven wij onder andere over hoe u uw tuin het beste kunt onderhouden, hoe vaak uw bomen gesnoeid dienen te worden en op welke manier u het beste uw tuin kunt aanleggen. Wilt u een nieuwe tuin? Wij gaan met u in gesprek over uw wensen en maken een passend ontwerp voor uw tuin.

Naast het ontwerpen van tuinen en het geven van tuinadvies, kunt u bij onze hoveniers ook terecht voor het aanleggen van uw nieuwe tuin in Breda. Het volgende bieden wij aan op het gebied van tuinaanleg: beplanting, beregening, bestrating, gazon, groen dak, kunstgras, riolering, schutting, verlichting en vijver. Het is natuurlijk wel belangrijk dat uw tuin er goed uit blijft zien. Met deze reden bieden wij ook verschillende onderhoudscontracten aan. Hierbij helpen wij u met het onderhouden van uw tuin. Voorbeelden van onderhoudscontracten zijn: voor- en najaarsbeurten, maaicontracten en reguliere onderhoudscontracten.

Professionele hoveniers in Breda

De hoveniers van Rens Vos Tuinprojecten zijn professioneel. Als hoveniers hebben wij veel ervaring in verschillende soorten tuinen. Ook in Breda hebben wij als hoveniersbedrijf al verschillende tuinen aangelegd. Met meer dan tien jaar ervaring op alle gebieden van tuinaanleg, tuinonderhoud en tuinadvies, weten wij zeker dat wij het juiste hoveniersbedrijf zijn om u te helpen met uw tuin in Breda.

Benieuwd naar ons werk? Deze tuin met het thema Bali legde wij eerder aan in Breda. Klik hier voor meer afgeronde tuinprojecten. Woont u niet in Breda, maar bent u wel op zoek naar een hovenier? Ook buiten Breda pakken wij tuinprojecten op. U kunt hier het contactformulier invullen voor meer informatie of een vrijblijvende afspraak.

Contact – stel een vraag

Offerte aanvragen

 Op zoek naar advies, ontwerp, aanleg of onderhoud van uw tuin? Vraag hier vrijblijvend een offerte aan.

    Offerteaanvraag voor:*