Rens Vos Tuinprojecten – Hovenier Rijen

Bent u op zoek naar een hovenier in Rijen, dan bent u bij hoveniersbedrijf Rens Vos Tuinprojecten aan het juiste adres. U kunt bij hoveniersbedrijf Rens Vos Tuinprojecten terecht voor tuinadvies, tuinontwerp, tuinaanleg en tuinonderhoud, ook wanneer u niet in Rijen woont.

Diensten hovenier Rijen

Bij Rens Vos Tuinprojecten kunt u terecht voor tuinadvies op maat. Rens Vos adviseert u onder andere over snoeien, aanleggen en het onderhouden van uw tuin. Wanneer u een nieuwe tuin wilt, helpt Rens Vos Tuinprojecten u graag op weg met het ontwerpen van uw nieuwe tuin. Ook voor het aanleggen van uw tuin bent u bij deze hovenier uit Rijen aan het juiste adres. Rens Vos biedt het volgende aan op gebied van tuinaanleg: beplanting, beregening, bestrating, gazon, groen dak, kunstgras, riolering, schutting, verlichting en vijver. Om uw tuin netjes en verzorgd te houden is onderhoud noodzakelijk. Bij Rens Vos Tuinprojecten kunt u uit verschillende onderhoudscontracten kiezen. Voorbeelden hiervan zijn voor- en najaarsbeurten, maaicontracten en reguliere onderhoudscontracten.

Ervaren en professionele hovenier Rijen

Rens Vos is een ervaren en professionele hovenier uit Rijen. Vol enthousiasme werkt Rens Vos Tuinprojecten aan uw tuinproject en maakt dit tot een succes. Rens Vos begon op jonge leeftijd met werken bij een tuinder en koos hierna voor de Lagere Agrarische School. Hier kwam hij in aanraking met het aanleggen van tuinen waarna hij begon aan de Middelbare Agrarische School. In het laatste jaar van zijn opleiding trad hij in dienst bij Van Helvoirt Groenprojecten. Na tien jaar gewerkt te hebben voor dit bedrijf besloot Rens Vos afscheid te nemen en te starten met Rens Vos Tuinprojecten.

Hovenier in Rijen en omstreken

Woont u niet in Rijen maar bent u wel op zoek naar een hovenier? Rens Vos Tuinprojecten is misschien wel een hoveniersbedrijf uit Rijen, maar dat betekent niet dat wij alleen in Rijen werken. Wij pakken onder andere tuinprojecten op in Tilburg, Breda, Oosterhout, Teteringen en meer.

Benieuwd naar de verschillende projecten die het hoveniersbedrijf onlangs heeft afgerond? Ga dan naar onze projectpagina. Meer informatie over onze diensten? Bekijk dan onze dienstenpagina. U kunt hieronder het contactformulier invullen voor meer informatie of een vrijblijvende afspraak.

Contact – stel een vraag

Offerte aanvragen

 Op zoek naar advies, ontwerp, aanleg of onderhoud van uw tuin? Vraag hier vrijblijvend een offerte aan.

    Offerteaanvraag voor:*