Over

Al op jonge leeftijd begon Rens Vos met het werken bij een tuinder. Snel was de keuze gemaakt om te starten met de LAS (Lagere Agrarische School).
Na een aantal lessen over de aanleg van tuinen was hij er zeker van te willen starten met de MAS (Middelbare Agrarische School) in BBL vorm. 4 dagen werken en 1 dag in de week naar school toe.
Het laatste jaar van zijn opleiding is hij in dienst getreden bij Van Helvoirt Groenprojecten en daar heeft hij na 10 jaar gewerkt te hebben zijn dienstverband opgezegd om zijn eigen zaak te starten: Rens Vos Tuinprojecten.

Particulieren en bedrijven zijn bij Rens Vos Tuinprojecten op het goede adres voor het advies, ontwerp, aanleg en onderhoud van uw tuin.

Neem gerust contact op voor het maken van een vrijblijvende afspraak.

Contact

Tuinadvies

Tuinontwerp

Tuinaanleg

Tuinonderhoud

Hovenier Rijen

Rens Vos is een hovenier uit Rijen. Bij hoveniersbedrijf Rens Vos Tuinprojecten kunt u terecht voor tuinadvies, tuinontwerp, tuinaanleg en tuinonderhoud. Wij helpen u graag met uw tuin in Rijen, Tilburg, Breda, Oosterhout, Teteringen en meer. Neem vrijblijvend contact met ons op via het contactformulier.

Laat een recensie achter

Hebben wij u geholpen met tuinadvies, tuinontwerp, tuinaanleg en/of tuinonderhoud? Wij zouden het fijn vinden als u aan anderen laat weten wat u van de samenwerking vond. Laat via Google een recensie achter. Klik hier om een recensie achter te laten. Alvast bedankt!